در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
نحوه اقدام واحدهای اجرایی درقبال افرادی که در مراجع حل اختلاف ادارات کار و امور اجتماعی اقدام به طرح شکایت نموده و مدعی اشتغال به کار به عنوان  کارگزار مخابرات روستایی می‌باشند چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام چنانچه اسامی افراد مذکور در فهرست های ارسالی از سوی این اداره کل موضوع دستور اداری شماره ٥٠٢٠/٣٨٧٦٥ مورخ ٩٠/٥/٥ درج گردیده باشد لازم است وفق مفاد دستور فوق به موضوع رسیدگی ودر غیر اینصورت می بایستی وفق ماده ٤٠ قانون تامین اجتماعی اقدام گردد.