در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام من از بیمه بیکاری 18 ماه استفاده کردم بعدش رفتم سرکار به مدت 6 ماه وبیمه هم واسم رد شده از مرخصی زایمان میتونم استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
طبق قانون حاکمیتی کارفرما حق اخراج نیروهای که از مرخصی زایمان استفاده میکنند را به مدت دو سال ندارد لذا بعد ازاتمام مرخصی باید به کار خود مراجعه و در شغل قبل مشغول بکار گردید

ضمنا یادآوری میگردد کسانی که از مرخصی زایمان استفاده مینمایند حق برخورداری به مدت دوسال از مزایایی بیمه بیکاری را ندارند