در بیمه بیکاری توسط
در تاریخ 11/7/95باید اعلام حضور میکردم در اداره کار فزاموش کردم اگر 12/7/95 به ادره کار مراجعه کنم حقوق معوقه مرداد وشهریور را پرداخت خواهند کرد
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

امیدوارم که اسم شما در لیست شما باشه اگر هم نبود اگر واحد بیمه بیکاری اداره کار صلاح بدونن می تونن با استفاده از فرم شماره 8 شما رو جهت دریافت بیمه بیکاری به تامین اجتماعی معرفی کنند

البته در صورتی که برای شما در مهر صدور سند صورت بگیره شما می تونین در 11 الی 16 آبان دریافتی داشته باشین