در بیمه درمان تکمیلی توسط
درصورتی که به دندان پزشکی که طرف قرار داد بیمه ی طلایی بیمه ایران نمی باشد مراجعه نماییم آیا می توانیم هزینه ی پرداختی را از بیمه دریافت نماییم؟
1 پاسخ
توسط
کارت ویژه درمان – طلایی فرهنگیان – برای مراکز غیر طرف قرارداد کاربرد نداشته و در صورت مراجعه فرد به این مراجع لازم است هزینه را شخصا پرداخت نموده وپس از مراجعه به شعبه بیمه ایران نسبت به دریافت هزینه طبق تعرفه مصوب اقدام نماید. جهت جلوگیری از بروز مشکل در هزینه ها پیشنهاد می گردد از مراجع درمانی طرف قرارداد استفاده گردد