در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سوالاتی که منجر به درد بشه که مشاور بتواند مشتری رو به خرید بیمه عمر وادار کند چیست
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
فکر کنم منظور شما سئوالاتی باشه که منجر به فکر بشه برای خرید بیمه عمر

البته استفاده از ایت سئوالات همه جا جواب نمی دهد و حتی در پاره ای از موارد منجر به نتیجه برعکس می گردد. ولی بسته به زمان، مکان، و فرد مشاوره پذیر، استفاده از آن خوب است
مثلا
اگر خدایی نکرده شما فوت نمایید هزینه های روزمره زندگی خانواده تان چگونه تامین می گردد.
در صورت بیماری چه کسی هزینه های سنگین ان را پرداخت خواهد کرد.
اینده همسر و فرزندانتان، در صورت فوت شما چه می شود البته این رشته سر دراز دارد و اموزش ان وقت گیر و سخت
بیمه عمروسرمایه گذاری