در خانه کارگر توسط
سلام

تلفن و آدرس خانه کارگر در تهران را می خواستم

با تشکر
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ نیاز به توضیح بیشتر است (mpzadeh “شماره تماس های خانه کارگر تغییر کرده و فقط 02167943 و 02191009088 می باشد”)

انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

خانه كارگر جمهوری اسلامی ایران

نشانی خانه كارگر : تهران - تهران - خ. انقلاب - خ. ابوریحان، نبش خیابان روانمهر، پلاک 36
تلفن : 67943-021  -  91009088-021

آدرس و تلفن خانه کارگر غرب استان تهران : تهرانسر -  فاز یک - جنب فروشگاه رفاه -  بلوار بهشتی -  پلاک63 -  تلفن خانه کارگر غرب تهران : 44571686

  • آدرس و تلفن خانه کارگر شرق استان تهران : فلکه دوم تهرانپارس -  خیابان جشنواره - بعد از چهارراه سیدالشهدا - پلاک 87  - تلفن خانه کارگر شرق تهران : 77960755
  • آدرس و تلفن خانه کارگر شهرری : جاده قم - خیابان بهشتی - بعد از پمپ بنزین - پلاک 36 - تلفن خانه کارگر شهرری : 55230222 -55232059
  • آدرس و تلفن خانه کارگر پاکدشت : خیابان امام رضا - ضلع شرقی شهرداری - کوچه لاله 2 - پلاک 8 - تلفن خانه کارگر پاکدشت : 36036747
  • آدرس و تلفن خانه کارگر ورامین : قرچک - ورامین - خیابان امام خمینی - جنب اداره دارایی - تلفن خانه کارگر ورامین: 36124655
  • آدرس و تلفن خانه کارگر شهر قدس : شهرقدس - بلوار شورا - خیابان ساحل - مرکز آموزش خانه کارگر - تلفن خانه کارگر شهر قدس: 46873535-6
  • آدرس و تلفن خانه کارگر اسلامشهر : خیابان زرافشان - انتهای کوچه 48 - جنب پارک دانش آموز - تلفن خانه کارگر اسلامشهر :56139941-2
  • آدرس و تلفن خانه کارگر رباط کریم : بلوار امام خمینی -  بلوار آزادگان -  آزاداگان پنجم - پلاک 8 - تلفن خانه کارگر رباط کریم :56423331
  • آدرس و تلفن خانه کارگر شهریار : شهریار- پل رضا کن - روبروی پارک شهربازی -  طبقه دوم - تلفن خانه کارگر شهریار : 65249977

همچنین در صورتی که در زمینه خدمات خانه کارگر سوالی دارید می توانید از طریق لینک زیر به صورت رایگان در سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر مطرح کنید :
سامانه پرسش و پاسخ خانه کارگر