در لیست بیمه توسط
كمك هزينه هاي مسكن، خواروبار وعائله مندی در لیست بیمه 29روزه یا  30 روزه و یا 31 روزه چگونه محاسبه گردد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام از آنجا كه در مقررات مربوط به كمك هزينه هاي مسكن، خواروبار و عائله مندي، پرداخت اين كمك ها بصورت ماهانه قيد گرديده است و  ماه نيز از نظر احتساب موارد قانوني مستنداً به  ماده 443  قانون آيين دادرسي دادگاههاي عمومي و انقلاب در امور مدني، 30 روز مي باشد لذا مزاياي ياد شده در كليه ماههاي سال اعم از 31 روزه، 30 روزه و 29 روزه در قالب تعريف شده در ماده قانوني مرقوم يعني 30 روزه پرداخت خواهد شد.