در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

تفاوت دیه زن با مرد در تصادف رانندگی چگونه است ؟ برابر است یا نصف دیه تعلق می گیرد؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز باتوجه به  قانون بیمه شخص ثالث ؛ بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت  تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. پس دیه زنان با دیه مردان در تصادف برابر است .