در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرایط بیمه بازنشستگی بیمه دی
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

اگه منظور شما از بازنشستگی،بازنشستگی بیمه های عمر هست باید خدمت تون عرض کنم که هیچ بیمه عمری در ایران(بجز بیمه مان زندگی بیمه ایران) دارای بیمه عمر بازنشستگی نبوده و نیست.

البته بیمه ایران هم با وجود داشتن توانگری مالی سطح ۴ بعید میدونم که بتونه در آینده پاسخگوی بیمه گذاران خود باشد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری ننایید.

با تجدید احترام