در شرکت بیمه توسط
سلام

شرایط اخذ نمایندگی بیمه دانا
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

ضوابط اختصاصی شرکت بیمه دانا برای اعطای نمایندگی

1) تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
2) اعتقاد به اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور
3) عدم اعتیاد به مواد مخدر
4) عدم حجر
5) نداشتن سوء پیشینه کیفری و همچنین نداشتن سابقه محکومیت به جرایم نامبرده شده در ماده 64 قانون تأسیس بیمه‌مرکزی ایران و بیمه‌گری
6) داشتن گواهی پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم. (برای آقایان)
7) شرایط مدرک تحصیلی
7-1) داشتن حداقل مدرک کارشناسی در رشته بیمه (و یا سایر رشته‌ها با گرایش بیمه) بدون نیاز به داشتن سابقه کار بیمه‌ای
7-2) داشتن حداقل مدرک کارشناسی در رشته‌های مرتبط (شامل اقتصاد- امور مالی ،‌حسابداری ، آمار ، مدیریت و حقوق) با یکسال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی.
7-3) داشتن حداقل مدرک کارشناسی در سایر رشته‌ها با دو سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی
7-4) داشتن حداقل مدرک دیپلم با سه سال سابقه کار بیمه‌ای فنی و تخصصی.
8) متقاضیان فاقد سابقه کار ، باید دورة آموزشی مربوط را طبق دستورالعمل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به شرح ذیل در شرکت بیمه گذرانده و گواهی‌نامه قبولی را ارائه نمایند.
8-1) دارندگان حداقل مدرک کارشناسی در رشته‌های بیمه یا رشته‌های با گرایش بیمه، بدون نیاز به طی دورة‌ آموزشی.
8-2) دارندگان حداقل مدرک کارشناسی در رشته‌های مرتبط با بیمه شامل : اقتصاد ، امورمالی ، حسابداری ، آمار، مدیریت و حقوق فاقد یکسال سابقه کارفنی و تخصصی بیمه ،‌ طی حداقل 120 ساعت دورة‌ آموزشی مطابق دستورالعمل بیمه مرکزی و دریافت گواهینامه قبولی پایان دورة‌ آموزشی.
8-3) دارندگان حداقل مدرک کارشناسی در رشته‌های غیرمرتبط با بیمه فاقد دوسال سابقه کار فنی و تخصصی بیمه، طی حداقل 140 ساعت دورة‌ آموزشی مطابق دستورالعمل بیمه مرکزی و دریافت گواهینامه قبولی پایان دوره آموزشی.
8-4) دارندگان مدرک دیپلم و یا فوق دیپلم فاقد سه سال سابقه کار فنی و تخصصی بیمه، طی حداقل 160 ساعت دورة آموزشی مطابق دستورالعمل بیمه مرکزی و دریافت گواهینامه قبولی پایان دورة آموزشی.
9) اعطاء پروانه نمایندگی بیمه به متقاضیان دارای مدرک تحصیلی دیپلم و یا فوق دیپلم منوط به موافقت مدیرعامل شرکت خواهد بود.
10) موفقیت در آزمون نمایندگی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
11) گذراندن دورة کارآموزی به مدت 15 روز اداری در شرکت بیمه‌دانا
12) دارا بودن حداقل 25 و حداکثر 55 سال سن
13) دارا بودن توانایی مالی لازم به منظور تودیع تضامین موردنظر شرکت و همچنین تهیه دفترکار متناسب با شرایط تعیین شده و تجهیزات اداری مورد نیاز
14) اثبات توانایی در جذب پرتفوی
15) ارائه گواهی طی دوره‌های رایانه شامل Word ,Excel , Internet از مراکز مورد تأیید دارای مجوز از سازمان فنی وحرفه‌ای و یا وزارت کار و اجتماعی)

مراحل انجام کار برای اخذ نمایندگی بیمه دانا  :

1- درصورت دارا بودن شرایط فوق متقاضی نمایندگی با در دست داشتن مدارک ذیل در تهران و شهرستانها به شعب این شرکت مراجعه و نسبت به تکمیل فرمهای مربوطه اقدام می‌نمایند:
1-1) تصویر برابر اصل شده کلیه صفحات شناسنامه
1-2) تصویر برابر اصل شده آخرین مدرک تحصیلی
1-3) تصویر برابر اصل شده کارت ملی
1-4) تصویر برابر اصل شده کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)
1-5) شش قطعه عکس 4×3
2- موفقیت در مصاحبه و کسب امتیاز لازم.
3- شرکت در دوره‌های آموزشی و قبولی در آزمون مربوطه (متقاضیان فاقد سابقه) به شرح مندرج در بند 8 فوق
4- شرکت در آزمون نمایندگی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و کسب نمره قبولی
5- طی موفقیت آمیز دوره کارآموزی در شرکت.