در هدیه ازدواج توسط
سلام.9سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم.حدود10ماه هستش که از بیمه بیکاری استفاده میکنم تازه ازدواج کردم.هدیه ازدواج به من تعلق میگیره؟؟ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام یکی از شروط دریافت کمک هزینه ازدواج قطع نبودن رابطه استخدامی با کارفرما می باشد در صورتی که در زمان استفاده از بیمه بیکاری ازدواج کرده اید نمی توانید از این کمک هزینه استفاده نمایید

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.