در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

نام های دیگر بیمه عمر و سرمایه گذاری ؟
1 پاسخ
توسط

بیمه های عمر و سرمایه گذاری به نام های متنوعی در شرکت های بیمه در کشور ارائه میشوند اما تمامی این بیمه نامه ها ماهیت و کارکرد یکسانی دارند و جزء بیمه های اشخاص میباشند . مانند

  • بیمه زندگی
  • بیمه عمر و سرمایه گذاری
  • بیمه عمر و پس انداز ( و یا بیمه جامع عمر و پس انداز )
  • بیمه بازنشستگی (و یا بیمه تامين مستمري بازنشستگي )
  • بيمه عمر و تامين آتيه
  • بیمه تامين آتيه فرزندان ( و یا بيمه نامه عمر و پس انداز آتيه فرزندان )
  • بیمه اندوخته ساز
  • بیمه عمر و تشکیل سرمایه
  • بیمه تامین هزینه جهیزیه
  • بیمه تامين هزينه تحصيلات
  • بیمه زندگی و سرمایه گذاری
  • بیمه جامع زندگی
  • بیمه زنان خانه دار ( و یا بیمه بازنشستگی زنان خانه دار )