در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام

من يک مکانيک 36 ساله هستم داراي 3 فرزند که هيچ بيمه اي ندارم به نظر شما چه نوع بيمه اي براي من بهتر ومقرون به صرفه است
3 پاسخ
توسط
سلام. بنده مشاور بيمه اي يك شركت صنعتي هستم ، با تعريف مشخصات بيمه عمرو سرمايه گذاري كه پوشش عمر، حادثه ، امراض ، از كارفتادگي و مستمري دارد ، كارمندان شركت چنان هيجان زده شدند كه گفتند ما از ماه بعد بيمه تامين اجتماعي خود را قطع مي كنيم و از طريق بيمه عمر و سرمايه گذاري اقدام مي كنيم، ولي بنده بدين صورت برايشان مطرح نمودم كه هر بيمه اي پوشش مخصوص به خود را دارد هيچ بيمه اي تمام پوششها را در يك قالب ندارد، بيمه تامين اجتماعي علاوه بر اينكه يك بيمه اجباري براي كارفرمايان در قبال كاركنانشان بوده ، از طرفي بحث درمان كليه بيماريها و مستمري مادام العمر در صورت از كارافتادگي و يا فوت بيمه شده را داراست ، بيمه عمرو سرمايه گذاري تمامي شركتهاي بيمه بازرگاني با وجود مزاياي زياد ولي اگر بيمه شده در ماه ششم قرار داد از كار افتاده شده يا فوت كند فقط سرمايه عمر با توجه به حق بيمه پرداختي به استفاده كنندگانش پرداخت ميكند و در اين مدت كوتاه عملا اندوخته اي برايش ايجاد نشده كه منجر به مستمري شود ، بيمه عمر و سرمايه گذاري يك بيمه نامه براي مدت طولاني بوده و برخي از پوششهاي آن در دراز مدت به سطح قابل قبولي ميرسد، ولي خدمات بيمه تامين اجتماعي علاوه بر شرايط اختصاصي بيمه شده به مصوبات قانوني دولت و مجلس نيز بستگي دارد و از اولين ماههاي پوشش ميتواند مستمري مادام العمر داشته باشد.

لذا پيشنهاد ميگردد شما در صورت امكان يك بيمه تامين اجتماعي خويش فرما و يك بيمه عمر و سرمايه گذاري را تهيه نماييد، شايد اين دو بيمه نامه در مواردي هم پوشاني داشته باشند ولي شرايط متفاوتي از هم دارند.هر يك به تنهايي ريسكهايي از زندگي شما را پوشش داده و آرامش گرانبهاي ذهني را براي شما به ارمغان مي آورد.
توسط (33,930 امتیاز)

با توجه به شرایط شغلی و تعداد خانوار شما پیشنهاد میکنم از بیمه عمر با تمام پوشش هارو استفاده کنین که چند مزیت برای شما داره:

اول اینکه بعد از گذراندن مدت زمان ذکر شده در قرارداد بیمه نامه به شما سنوات بازنشستگی  تعلق میگیره

دوم با توجه به شغلتون میتونین از پوشش بیمه ای اون برای بروز حادثه استفاده کنید

سوم سود سرمایه گذاری در بیمه های عمر از سود های بانکی بیشتر هستند و شما میتونین با پرداخت یک هزینه ی ناچیز به صورت ماهیانه ار سرمایه ی چشمگیری بهره مند بشین.

چهارم تمامی سودهای سرمایه گذاری بیمه های عمر معاف از مالیات هستند و کل پول به شما تعلق میگیره

شما میتونین از بیمه های ایران ، آسیا ، بیمه "ما"(ملت ایران) و سامان استفاده کنین که با توجه به تعداد خانوار شما من به شما بیمه سامان رو پیشنهاد میکنم که مقدار هزینه ماهیانه کم و سود خوبی داره و اگر میخواین مبلغ سود سرمایه گذاری خورتون رو بیشتر کنین میتونین از بیمه "ما" استفاده کنین که سود 27 درصد رو پرداخت میکنه،بیمه های ایران و آسیا هم با توجه به مبلغ پرداختی یک پوشش بیمه ای خوب برای درمان رو به شما ارایه میده