در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط

بيمه عمر و سرمايه گذاري شركت بيمه كارآفرين پوشش هزينه پزشكي ندارد ولي اگر اين حادثه منجر به از كار افتادگي بيمه شده گردد و بيمه شده خود پرداخت كننده حق بيمه باشد ، در صورت وجود پوشش معافيت از پرداخت حق بيمه در اثر از كار افتادگي ، بيمه نامه تا پايان مدت بيمه نامه رايگان خواهد شد. البته بيمه نامه شركتهاي ديگري هست كه پوشش هزينه پزشكي را داشته باشند.

توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در بیمه کارآفرین،متاسفانه بجز پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه(آن هم با سرمایه سال اول بیمه نامه و بدون افزایش)،پوشش و غرامت دیگری وجود ندارد.

اما در بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،علاوه بر پوشش ازکارافتادگی و معافیت از پرداخت حق بیمه،غرامت ازکارافتادگی تا سقف ۶۰ میلیون تومان،غرامت هرینه های پزشکی بر اثر حادثه تا سقف ۲۵ میلیون تومان و نیز غرامت نقص عضو حادثه تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان تحت پوشش قرار خواهد گرفت.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام