در لیست بیمه توسط
سلام

موقع تهيه ديسكت بيمه  ارور ميده

 بين جمع نهايي سهم بيمه كارگر يعني عددي كه ما بدست مياريم و اون چيزي كه خود نرم افزار در مياره چند ريال تفاوت وجود داره

علت چيه؟

تمام اعداد را چک كردم و درسته حتي با ليست بيمه ماه قبل چك كردم و يكي هستن
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درست میفرمایید اما جای نگرانی نمیباشد در قسمت کارگاه با ورود به ویرایش ماه مورد نظر مبلغی را که در لیست اعلام شده اثلاح و اقدام به ارسال مجدد نمایید

دلیل این اختلاف محاسبه اعشاری و رند نمودن رو به بالا توسط نرم افزار میباشد

در صورت ابهام ومشکل با کارشناسان موسسه صبا تماس و نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید