در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

هرچند حق بیمه پرداخت نشده است اما تازمانیکه ذخیره ریاضی مثبت است، بیمه شده از پوشش فوت و سایر پوشش های اضافی (حادثه، امراض خاص و از کارافتادگی) در صورت انتخاب در بیمه نامه برخوردار خواهد بود.

البته به علت تاخیر در پرداخت حق بیمه، جریمه دیر کرد از ذخیره ریاضی بیمه نامه کسر می شود.

به ازای هر روز دیرکرد برای هر 10هزار ریال، 4.5 ریال جریمه می شود. اگر تعداد اقساط معوق کمتر از یکسال است می تواند با پرداخت حق بیمه معوق، بیمه نامه را ادامه دهد ولی اگر معوق بیش از یکسال باشد، مجداد باید فرم پیشنهاد بیمه نامه را تکمیل کند و به شرکت بیمه ارسال کند و در صورت تایید، می تواند بیمه نامه را ادامه دهد.

منبع: آیین