در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

دریافت شماره بیمه ار طریق کد ملی رو میخواستم بدونم به چه شکل است ؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام در صورتی که بیمه شما غیر از بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات درمانی است بر روی بیمه نامه تان درج شده و یا می تونید از نماینده ای که بیمه را خرید کرده اید دریافت نمایید

و درصورتی که بیمه شما جزو بیمه تامین اجتماعی و سلامت و خدمات درمانی بر روی دفترچه درمانی تان درج شده اگر دفترچه درمانی ندارید می توانید با کارت ملی به شعبه بیمه تان مراجعه نمایید

در ضمن شماره بیمه تامین اجتماعی بر روی فیش حقوقی نیز معمولا درج می شود

همچنین می توانید در سایت مشاهده سوابق بیمه ثبت نام کرده و پس از تایید ثبت نام وارد سامانه شده و بر روی آیکون کلیه سوابق کلیک نمایید در قسمت اطلاعات هویتی شماره بیمه شما درج شده

مشاهده سوابق بیمه با کد ملی

همچنین می تونید با در دست داشتن کارت ملی به واحدنامنویسی شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی