در بیمه بیکاری توسط
باسلام اینجانب از اول بهمن ماه 94 به علت تقلیل نیرو کارفرما اخراج شدم و تاکنون دو ماه حقوق بیکاری تامین اجتماعی واریزی نموده و اینجانب بعلت مشکل بیماری فرزندم در خانه حضور نداشتم و بازرس به خانه آمده و عدم حضور را در پرونده ثبت نموده است و بعد از مراجعه به تامین اجتماعی گفتند که شما حضور نداشتید و حقوق به شما تعلق نمی گیرد و دوباره بازرس به خانه خواهد آمد اینجانب در خانه زندانی شدم و تاکنون بازرس مراجعه نکرده است بنده چکار کنم؟ چرا حقوق فروردین ، اردیبهشت ، خرداد و تیرماه بیمه بیکاری مرا تامین اجتماعی شعبه 2 تهران واریز نمی کند؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

در چنین مواقعی باید با مراجعه به شعبه اعلام حضور برای بازرسی نمود . اگر حضور شما اثبات گردد معمولا مقرری های بیمه بیکاری معوقه پرداخت می گردد .

با تشکر