در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (6,510 امتیاز)
یکی از دغدغه های پدران و مادران عزیز تامین اتیه فرزندان دلبندشون هست و این سوال خیلی از عزیزان هست ک برای اتیه در مسکن جوانان پس انداز کنند یا بیمه زندگی رو انتخاب کنند
4 پاسخ
توسط
پس انداز مسکن جوانان طرح خوبیه به شرطی ک پدر مادرها مطمین باشند ک حتما عمری جاودان دارند و هستند ک پرداخت کنند و در صورتی ک این شانس و داشته باشند با دریافت وام تازه فرزندشون بدهکار میشه اما در بیمه آتیه هم کل مبلغ و سودها پرداخت میشه و هم اگر والدین فوت کنن یا از کارافتاده بشن خود شرکت حق بیمه ها رو واریز میکنه و تا 18سالگی هم به فرزندشون مستمری تعلق میگیره، این یعنی آرامش
توسط (11,880 امتیاز)
درود
مسکن جوانان پس انداز خوبی ست برای فرزند شما ولی چیزی که باید به آن توجه کنید اینه که فرزند شما بعد 15 سال،وام دریافت میکند پس تازه بعد اینهمه سال باید بدهکار شود.
اما بیمه عمر و سرمایه‌گذاری پس انداز شما برای فرزندتون بعد 15 سال تمام و کمال برای خودش میباشد بدون کوچکترین بدهکاری،ضمن اینکه مزایایی دیگری هم در کنار آن دارد.