در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام اگر درمواقعی به علت مسایل مالی یا غیره نتونیم حق بیمه تامین اجتماعی یا بیمه عمر وسرمایه گزاری رو پرداخت کنیم چه تاثیری درتعهدات بیمه دارد؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
در بیمه های تامین اگر کسی قسط خود را پرداخت نکند باید جریمه ماههای پرداخت نشده را بدهد و در بیمه های اختیاری پوشش ها تعلق نمیگیرد تا زمانی که تسویه کند.
در بیمه های عمر اگر فردی حق بیمه سالانه خود را پرداخت نکند از اندوخته سالهای قبل برداشته و بابت پوشش ها لحاظ میشود تا فرد حق بیمه خود را پرداخت کند.و حتی میتواند از حق تنفس هم استفاده کند.و تا زمانی که اندوخته فرد وجود دارد بیمه هم ادامه خواهد داشت.