در دیه و بیمه خودرو توسط
بیمه‌نامه ثالث سه ماهه چه تفاوتی در جریمه‌ها و تخفیفات و تعهدات مالی و جانی و شرایط صدور با بیمه یکساله دارد؟ برای خودروی که بیمه‌نامه ندارد می‌توان بیمه‌نامه شخص ثالث سه ماهه صادر کرد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بیمه شخص ثالث کوتاه مدت از نظر شرایط  عمومی و پوشش‌ها تفاوتی با بیمه شخص ثالث یک ساله ندارد.

برای صدور بیمه کوتاه مدت شحص ثالث خودرو حداقل باید یک سال دارای عدم خسارت باشد.