در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بعد از اتمام مدت بیمهعمر ، یا مستمری بازنشستگی میگیریم یا کل اندوخته و پس انداز را یکجا میگریم،  1_یکجا گرفتن چگونه محاسبه میشود؟مبلغ دریافتی مون چگونه میشود؟  2_چه سودهایی تعلق میگیرد ؟ چگونه میشود؟؟؟
2 پاسخ
توسط (3,590 امتیاز)
با سلام و عرض احترام

فراهم کردن امکان سرمایه گذاری بلند مدت و برنامه ریزی مالی و انتخاب سبد سرمایه گذاری با توجه به تناسب شخصیت ریسک پذیری فرد از مزایای

بیمه نامه عمرو تشکیل سرمایه سامان میباشد.

بر این مبنا سه سبد با نامهای کم ریسک، ریسک متوسط و پر ریسک ایجاد شده است که بیمه گذار بر حسب تمایل خود یکی از این سبد ها را انتخاب

خواهد کرد. در هر یک از این سبدها، شرکت بیمه گر سودی را به عنوان سود تضمین شده به بیمه گذار اعلام می کند و البته سود پیش بینی شده برای هر سبد در آن سال را نیز مشخص مینماید. سود پیش بینی شده برای هر سال، همان سود محقق شده در سال گذشته می باشد. سود های تضمین شده در هر سبد به شرح زیر است:

سبد کم ریسک: پرداخت سود تضمینی 15%

سبد ریسک متوسط: پرداخت سود تضمینی14%

سبد پُر ریسک: پرداخت سود تضمینی12%

(ریسک کم، بیانگر آن است که بیشتر وجوه در سپرده های بانکی و اوراق قرضه و از این قبیل سرمایه گذاری میشود.ریسک زیاد بیانگر آن است که بیشتر وجوه در بورس اوراق بهادار، املاک، تولید و سرمایه گذاری های خارج از بانک سرمایه گذاری میشود.ریسک متوسط بیانگر آن است که سبد سرمایه گذاری 50 درصد شامل سبد سرمایه گذاری با ریسک کم و50 درصد هم شامل سبد سرمایه گذاری با ریسک زیاد خواهد بود)

سود پیش بینی (قطعی)در بیمه سامان  سالیانه 25 درصد میباشد.