در بیمه بیکاری توسط
تاريخ واريز حقوق بيمه بيكاري کی می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام پنجم هرماه شروع پرداخت ها در سازمان تامین اجتماعی براساس حرف اول نام خانوادگی میباشد.لذا با در دست داشتن کارت بانکی و کارت ملی به شعبه بانک مربوطه مراجعه فرمایید

البته اگر واریزی صورت نگرفت، برای حضور غیاب و پیگیری به شعبه تون مراجعه کنید.

همچنین در صورتیکه در زمینه بیمه بیکاری نیاز به مشاوره تلفنی دارید می تونید درخواست خودتون رو در فرم زیر ثبت کنید تا مشاوره از متخصص دریافت کنید و حق تون ضایع نشه.

bidbarg.com