در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام
با فردي قرارداد بسته بوديم كه قرارداد از اول فروردين ٩٤ لغايت ٢٩ اسفند ٩٤ بوده و طرف بدون اطلاع قبلي تو اسفند درخواست ترك كار در تاريخ ٢٩ اسفند كرده بر اساس چه قانوني مشمول حق سنوات نميشوند
4 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام باتوجه به ترک کار کارگر بدون اطلاع قبلی شما میتوانید به اداره کار مراجعه وترک کار کارگر خودرا اعلام نمایید واین موضوع باعث عدم دریافت سنوات برای ان شخص میشود.  لازم به ذکر میباشد این موصوع درصورتی میباشد که نامبرده قبل از اتمام قرارداد ترک کار کرده باشد