در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (56,040 امتیاز)
سلام مدارک لازم جهت پرداخت هزینه های پاراکلینیکی و سرپایی ( قرارداد نیروهای رسمی و پیمانی ) آموزش و پرورش بیمه طلایی چیه ؟
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

مدارک لازم جهت پذیرش اسناد سرپایی شامل دو بخش وبه شرح ذیل می باشد:

·         مدارک بیمه گری:

1.      اصل و کپی دفترچه بیمه پایه بیمه شده اصلی و بیمار.

2.      کنترل صحت شماره ملی بیمه شده اصلی قید شده در دفترچه بیمه شده اصلی با شماره کارت ملی (در صورت وجود مغایرت اخذ کپی کارت ملی بیمه شده اصلی الزامی می باشد.)

3.      اصل و کپی صفحه اول ودوم شناسنامه فرزندان(اعم از دختر یاپسر) جهت کنترل عدم ازدواج واشتغال

4.      نامه رسمی ادارات کل، نواحی و یا مناطق آموزش و پرورش مبنی بر معرفی بیمه شده تا زمان آماده شدن دفترچه های هولوگرام دار

·         مدارک اسناد پزشکی:

1.        دستور پزشک معالج

2.        اصل قبض پرداختی

3.        اصل و کپی گزارش خدمت انجام شده

4.        اصل دفترچه بیمه پایه

نکته1 : در خصوص کلیه اسناد سرپائی دستور پزشک می باید در دفترچه بیمه پایه بیمه شده و ممهور به مهر پزشک معالج باشد،همچنین قبض و گزارش خدمات باید ممهور به مهر مرکز ارائه دهنده خدمت و بر حسب مورد ممهور به مهر پزشک معالج و یا گزارش کننده باشد.

نکته 2: درخصوص کلیه اسناد ارائه اصل فاکتور ضروری است و فاکتورهای المثنی ، کپی و کپی برابر با اصل قابل پذیرش نمی باشد.

نکته 3: تاریخ انجام خدمت باید در بازه زمانی قرارداد یعنی از ساعت صفر تاریخ 1393/03/01 الی ساعت 24 روز 1394/02/31 قرار داشته باشد.

مهلت تحویل مدارک هزینه های پاراکلینیکی بیمه شدگان 6ماه از تاریخ انجام خدمت می باشد.ضمناً مهلت تحویل اسناد هزینه عینک 6ماه از تاریخ انجام خدمت و حداکثر تا تاریخ 1394/03/31 می باشد.