در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام آیا کارگری که بدون رعایت تشریفات مقرر در تبصره ماده 21 قانون کار بطور یکجانبه مبادرت به فسخ قرارداد کار نموده و به اصطلاح ترک کار کرده است استحقاق دریافت حق سنوات را خواهد داشت ؟
2 پاسخ
توسط
با سلام در قانون کار اقدام کارگر به ترک کار از موارد خاتمه قرارداد کار که پرداخت حق سنوات برای آن منظور شود شناخته نشده است و برای کسانی که بدون رعایت تبصره ماده 21 این قانون محل کار را ترک و با کارفرما قطع رابطه می کنند مزایایی پیش بینی نگردیده است. بدیهی است تشخیص ترک کار کارگر با هیأت  های تشخیص و حل اختلاف خواهد بود .
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام. صرف ترک کار کارگر منجر به عدم پرداخت سنوات نمی شود. لذا حتی در صورت ترک کار هم کارفرما مکلف به پرداخت سنوات مدت کارکرد به کارگر می باشد.