معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: از ماه خرداد کارت سوخت خودروهای حمل و نقل عمومی که بیمه اجباری شخص ثالث ندارند شارژ نخواهد شد.

وی همچنین افزود: سهمیه پایه در اردیبهشت در پنج پیمانه به کارت هوشمند سوخت منتقل می شود که پیمانه اول غیر برخط و مابقی به صورت برخط شارژ می شود و رانندگان توجه داشته باشند در صورت شارژ نشدن کارت سوخت به جایگاه های برخط مراجعه کنند.

وی گفت: هدف مصوبه تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش این است که متناسب با تردد ناوگان، سوخت داده شود و سهمیه عملکردی ناوگان سی تا چهل تن از ۷۲۰۰ لیتر به ۹ هزار لیتر و مینی بوسها از ۱۸۰۰ لیتر به ۲۴۰۰ لیتر افزایش داده شده است.

آدم نژاد افزود: معیار مصرف در ۱۰۰ کیلومتر خودروهای کلاس مسافری بالای ۴۰ نفر بازنگری شد و زیر ۵ سال ساخت ۴۱ لیتر، ۶ تا ۱۰ سال، ۴۵ لیتر و بالای ۱۱ سال ۴۹ لیتر در نظر گرفته شد.

وی گفت: در خصوص اتوبوس ها با ویژگیهای خاص که مصرف بالاتر دارند مانند اتوبوس های سه محور و دو طبقه به میزان ۲۵ درصد به پیمایش درج شده، اضافه می شود.

کاهش سهمیه ناوگان مسافری دیزل

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: در اردیبهشت سهمیه پایه ناوگان مسافری دیزل برای ناوگان ساماندهی نشده کاهش می یابد. بر این اساس سهمیه پایه ناوگان مسافری دیزل برای ظرفیت تا ۲۰ نفر از ۱۵۰۰ لیتر به ۱۳۵۰ لیتر و برای ظرفیت بالای ۴۰ نفر از ۴۷۰۰ لیتر به ۳۷۰۰ لیتر کاهش خواهد یافت.

ساماندهی اتوبوس و مینی بوس های شهری

مالکان صاحب نقلیه موتوری درون شهری ( اتوبوس و مینی بوس) که ساماندهی نشده است باید در کمترین زمان ممکن در سامانه متعلق به اتحادیه اتوبوسرانی های شهری کشور سامانه تجمیع و تحلیل اطلاعات گراف ) ثبت نام کنند.

وی گفت : با ثبت نام در سامانه مربوط سهمیه پایه در ماه های بعدی اصلاح خواهد شد در غیر این صورت در ماههای آینده با کاهش بیشتری مواجه خواهند بود.

معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: مقرر شده است که سقف ذخیره سازی بر روی کارت سوخت به اندازه سهمیه پایه در نظر گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید